مشاهده همه 12 نتیجه

سوییپر صنعتی

سوییپر صنعتی یا سوییپر شهری به دستگاهی گفته می شود که عملیات خاک روبی را در سطح آسفالتی و سیمانی انجام می دهد. دستگاه سوییپر صنعتی با توجه به سرعت بالاتر در جاروب نمودن گرد و غبار و یا زباله های جامد نسبت به جاروبرقی صنعتی می تواند گزینه مناسب تری در انجام نظافت صنعتی در محیط هایی با سطح گسترده باشد.

 قیمت سوییپر صنعتی

شما می‌توانید برای خرید انواع جاروبرقی صنعتی بزرگ و کوچک و اطلاع از قیمت و موجودی کالا از طریق تماس با ۰۲۱۴۴۱۴۰۰۰۵ یا پیام در واتساپ با ما در ارتباط باشید.

خرید سوییپر صنعتی

دستگاه سوییپر یا جاروی شهری عملکردی متفاوت در نظافت صنعتی دارد که در محیط های صنعتی و تجاری، شهرک ها، کارخانجات بزرگ و حتی امکان مسکونی وسیع و کاربرد دارد. این دستگاه مکانیزه نظافت صنعتی قادر به حذف انواع الودگی مانند خاک، گل و لای، سنگ ریزه، شن و ماسه، سیمان و بسیاری دیگر از مواد جامد می‌باشد و همه سطوح را از این آلودگی ها پاکسازی می‌کند.

توجه کنید که از این وسیله برای نظافت خشک استفاده می شود و اگر به دنبال دستگاهی هستید که شستشو نیز انجام دهد، باید اسکرابریا زمین شوی صنعتی تهیه کنید. دستگاه های سوییپر در انواع مختلف با ویژگی های منحصر بفرد طراحی شده است که استفاده از آن برای هر محیطی ملزم به دانستن مواردی است. نظافت صنعتی با سوییپر ها و جاروهای شهری جایگزین مناسبی برای نظافت سنتی است.

سوییپر صنعتی
سوییپر صنعتی

انواع دستگاه سوییپر صنعتی از نظر مولد انرژی

مولد انرژی در سوییپرهای صنعتی به سه نوع سوییپر شارژی، سوییپر بنزینی یا دوگانه سوز و سوییپر دیزلی تقسیم می شود.

۱- سوییپر شارژی یا سوییپر باتری دار: این دستگاه با توجه به ولتاژ باتری های استفاده شده به سه دسته تقسیم می شود. مدل شارژی ۲۴ ولت، شارژی ۳۶ ولت و در نهایت سوییپر شارژی ۴۸ ولت. (با توجه به اینکه در عملیات هایی که سطح تحت نظافت گسترده و یا سطح آلودگی بالا باشد بهتر است از دستگاه های رده ۳۶ و یا ۴۸ ولت استفاده نماییم)

۲- سوییپر بنزینی یا دوگانه سوز: در این نوع از سوییپر، منبع تولید انرژی موتور بنزینی یا موتور دوگانه سوز گاز و بنزین می باشد. با توجه به اینکه در این نوع از جاروب صنعتی دیگر عامل محدود کننده از جمله عدم شارژ وجود ندارد، در نتیجه می توانیم با تامین بنزین به صورت متوالی از دستگاه سوییپر صنعتی استفاده نماییم. با استفاده از مدل بنزینی می توانیم متراژهایی بین ۱۰۰۰۰ هزار متر مربع تا ۳۰۰۰۰ هزار متر مربع را مورد نظافت قرار دهیم.

۳- سوییپر دیزلی: این در بین دو رده دیگر از قدرت و ابعاد اندازه بزرگتری برخوردار است. در این نوع دستگاه ها موتور دستگاه از سوخت گازوییل استفاده می نماید و معمولا با استفاده از آنها می توانیم متراژهای بالاتر از ۲۰۰۰۰ هزار متر مربع را جاروب نماییم.

۴- سوییپر مکانیکی: این مدل برای عمل کردن و نظافت صنعتی نیاز به هیچ باطری یا موتوری ندارد. نیروی این دستگاه بوسیله نیروی مکانیکی وارد شده توسط کاربر تامین می‌شود و برس‌ها شروع به حرکت می‌کنند. این نوع سوییپرها به صورت دستی طراحی شده و برای خرید و نگهداری نیاز به بودجه زیاد نیست. شیوه کار دستگاه های مکانیکی به‌طوری است که اپراتور سوییپر را هل داده و حرکت می‌کند. این نوع سوییپر ها آلودگی محیطی ندارند و در سایز های کوچک تولید می‌شوند.

انواع دستگاه سوییپر صنعتی از نظر هدایت پذیری

دستگاه سوییپر صنعتی از نظر هدایت پذیری به دو دسته دستی و سرنشین دار تقسیم می شود. که هرکدام ویژگی های منحصر بفرد خودش را دارد.

اید.

سوییپر دستی: در مدل دستی اپراتور پشت سر دستگاه حرکت کرده و دستگاه را مورد هدایت قرار می دهد اما در سوییپر سرنشین دار اپراتور بر روی صندلی دستگاه نشسته و دستگاه جاروی ماشینی را هدایت می نماید.

سوییپر سر نشین دار: مدل های سرنشین دار معمولا از نظر ابعاد و وزن نسبت به سوییپرهای دستی بزرگتر و سنگین تر است در نتیجه اپراتور بایستی از پیشرانه حرکتی یا موتور حرکتی جهت انتقال و هدایت استفاده نماید.

اجزای دستگاه سوییپر

سوییپر صنعتی (sweeper) معمولا شامل اجزای مختلفی است که مهمترین آن ها:

  • فیلتر دستگاه
  • موتور دستگاه
  • برس اصلی
  • برس های کناره
  • مخزن زباله

است. این اجزا در بین مدل های دستی و سرنشین دار مشترک و یکسان هستند. در واقع زباله ها توسط برس های کناری به برس مرکزی یا برس اصلی هدایت می شوند و برس اصلی با حرکت دورانی خود زباله و پسماند را به سمت مخزن پرتاب می نماید. فیلتر دستگاه سوییپر بالای مخزن قرار گرفته از خروج غبارات ناشی از دپو شدن زباله در مخزن تا جلوگیری نماید.

قیمت سوییپر صنعتی
قیمت سوییپر صنعتی

کاربرد سوییپر

دستگاه سوییپر بر اساس اینکه در محیط های صنعتی با گرد و غبار بالا فعالیت می نماید و یا در محیط های شهری مشغول نظافت سطوح خیابانی استفاده شود، به دو دسته سوییپر صنعتی و سوییپر شهری تقسیم می شوند.

قبلا با نمونه سوییپرهای صنعتی را مورد بررسی قرار دادیم، اما تفاوت عمده بین سوییپر شهری و صنعتی بیشتر در نوع محیط قابل استفاده است. در واقع سوییپر شهری بایستی در حمل و نقل با سرعت بیشتری حرکت نماید لذا به جای استفاده از چرخ های تو پر لاستیکی از چرخ های بادی استفاده می نماید.

یکی از تفاوت های عمده بین سوییپرهای شهری و صنعتی، تفاوت بین فیلترها می باشد. در واقع در دستگاه جاروی شهری فیلتر دستگاه از نوع فیلتر فلزی می باشد. لذا در این نوع فیلتر درصد تخلخل کم شده و هوا می تواند به راحتی جریان یابد. اما در دستگاه جاروی صنعتی به خاطر نداشتن واحد مکش، در نتیجه مشکلی در جریان هوا بوجود نمی آید. بنابراین با توجه به وجود گرد و غبار بیشتر در محیط های صنعتی، از فیلتر با سطح بیشتر و تخلخل بیشتر استفاده می نمایند تا از خروج هوای آلوده به محیط اطراف جلوگیری نماید.

پیشنهاد ما این است که در ابتدا از بالای همین صفحه انواع مدل های سوییپر را مشاهده کنید و سپس با تماس با مشاورین فروش ما از طریق فرم تماس با ما یا تماس مستقیم تلفنی، بهترین مدل را انتخاب نمایید.

❓سوییپر صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟

دستگاه سوییپر یا جاروی شهری عملکردی متفاوت در نظافت صنعتی دارد که در محیط های صنعتی و تجاری، شهرک ها، کارخانجات بزرگ و حتی امکان مسکونی وسیع و کاربرد دارد. این دستگاه مکانیزه نظافت صنعتی قادر به حذف انواع الودگی مانند خاک، گل و لای، سنگ ریزه، شن و ماسه، سیمان و بسیاری دیگر از مواد جامد میباشد.

❓تفاوت سوییپر شهری و صنعتی چیست؟

 تفاوت عمده بین سوییپرهای شهری و صنعتی بیشتر در نوع محیط قابل استفاده است. در واقع سوییپر شهری بایستی در حمل و نقل با سرعت بیشتری حرکت نماید لذا به جای استفاده از چرخ های تو پر لاستیکی از چرخ های بادی استفاده می نماید.
یکی از تفاوت های عمده بین سوییپرهای شهری و صنعتی، تفاوت بین فیلترها می باشد

❓سوییپرهای صنعتی چند مدل دارند؟

دستگاه سوییپر صنعتی از نظر هدایت پذیری به دو دسته سوییپر دستی و سوییپر سرنشین دار تقسیم می شود. که هرکدام ویژگی های منحصر بفرد خودش را دارد